Over ons

Mijn naam is Fatima Rahmouni en ik ben 29 jaar oud.  Ik ben een hijama en cupping therapeut, binnen een praktijk in Den Haag. Ik behandel vrouwen met of zonder gezondheidsklachten. Hijama is een geweldige manier om het lichaam te ontdoen van afvalstoffen.

Ik vond het sinds jongs af aan altijd al belangrijk om goed voor anderen te zorgen en hun te helpen waar nodig is. Het is iets wat in mijn aard zit en het heeft mij gemaakt tot de persoon die ik vandaag ben geworden.

Ik heb paar jaren gewerkt als doktersasisstente en daarnaast ook SMD gedaan. Totdat ik de cursus hijama therapie ben gaan doen. Mijn enthousiasme werd hierdoor opgewekt en besloot met hijama vrouwen te gaan helpen met de wil van Allah. Het van betekenis zijn voor de gezondheid van de vrouw is voor mij meer dan waardevol.

De vrouw is van onschatbare waarde en zijn de bouwstenen van onze maatschappij. Zelfzorg is daarom cruciaal. Ik ben ervan overtuigd dat hijama de draagkracht van de vrouw verhoogd en de kwaliteit van haar gezondheid bevorderd. Ik kan dan alleen maar zeggen dat ik dit met passie en liefde doe.

Werkwijze

De eerste keer dat u bij mij hijama komt doen, zullen we samen een intake afnemen. Dat houd dan in dat ik uw gezondheid in kaart breng, alvorens wij hijama gaan uitvoeren. U vult hiervoor een vragenlijst in over uw gezondheidstoestand. Deze is belangrijk voor de behandeling en het behandelplan die ik met u zal bespreken. Na de hijama behandeling heeft u de mogelijkheid om even wat te drinken en te eten.

Missie

Mijn streven is om zoveel mogelijk vrouwen te helpen met of zonder gezondheidsklachten met de wil van Allah. Ik vind het ontzettend belangrijk dat de vrouw goed voor haar zelf zorgt en haar gezondheid de tijd en aandacht geeft wat het verdiend. Ik wil vrouwen aanmoedigen en proberen te overtuigen dat hijama een geweldige therapie is om de kwaliteit van uw gezondheid te verbeteren en ziekten mee te voorkomen.

Vragen?